AUTUMN CAMP 2024

Aγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το επερχόμενο Autumn Camp, το οποίο εδώ και χρόνια έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς της IKMF Ελλάδος.

Το Autumn Camp θα διεξαχθεί στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας στις 19-20 Οκτωβρίου 2024 και σε αυτό θα διδάξουν οι γνωστοί και αγαπητοί στη χώρα μας CIT David Stevens (E2), από το Ηνωμένο Βασίλειο, και ΕΙΤ Joey Roetman (E4), από την Ολλανδία.

Κεντρική ιδέα του Autumn Camp είναι η συνεύρεση μαθητών, φίλων, και εκπαιδευτών της IKMF Ελλάδος, από όλες τις σχολές της χώρας, προκειμένου να προπονηθούμε όλοι μαζί, και να περάσουμε ένα διήμερο κοντά στη φύση, αποκομίζοντας καινούργιες γνώσεις και ταυτόχρονα ψυχαγωγούμενοι.

Όπως πάντα, το Autumn Camp έχει μια πολύ πλούσια θεματολογία, την οποία μπορείτε να δείτε στο αναλυτικό πρόγραμμα του Καμπ, το οποίο σας επισυνάπτουμε. Όπως όλοι γνωρίζετε, το Κραβ Μαγκά δεν είναι μόνο τεχνικές και στο Καμπ μας δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουμε έξω από τα ασφαλή πλαίσια της σχολής, πιο κοντά στις αληθινές συνθήκες.

Ειδικά φέτος, το κεντρικό θέμα του Καμπ, γύρω από το οποίο περιστρέφονται όλα τα σεμινάριά της, είναι το πώς θα αναλάβουμε την πρωτοβουλία μετά από μια επίθεση την οποία ενδεχομένως θα δεχτούμε, ώστε να πάρουμε το πάνω χέρι και να τελικά να σωθούμε εμείς και οι αγαπημένοι μας.

Για τη διευκόλυνση όλων, η προθεσμία για την ειδική τιμή έγκαιρης εγγραφής επεκτείνεται μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε απευθυνθείτε στους εκπαιδευτές σας.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλες και όλους εκεί!

Με εκτίμηση,
Σοφία Πετράκη

Επικοινωνια

Κλείστε ένα δοκιμαστικό μάθημα τώρα!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Agility training, woman exercising with rope in a gym.